Найуспішніші дебюти на авторинку Європи в 2019 році

Рік, що минає, приніс чимало цікавих прем’єр на європейському автомобільному ринку. Не всі новинки стартували успішно, але яскравих дебютів було чимало.
Жвавим стартом в Європы відзначився Volkswagen T-Cross. Найкомпактнышй кросовер бренду вже придбали понад 76 тисяч європейців, хоча він продається всього кілька місяців.

Доволі оптимістично почав свій шлях Citroën C5 Aircross. Середньорозмірний SUV надійшов у продаж трохи більше року тому, але в 2019-му вже знайшов більше 64 тисяч власників.

Набирають обертів Volkswagen T-Roc, Hyundai Kona, Toyota RAV4, Volvo XC40, Seat Arona, преміальний Audi Q3, а також Mercedes-Benz A-Class і Ford Focus нових поколінь.

2019 Mercedes-Benz A-Class четвертого покоління
Як ми вже писали, європейці оцінили бюджетний Dacia / Renault Duster. Не можна не згадати феєричну появу в Європі нової Toyota Corolla, яка в найближчому майбутньому буде продаватися тільки з гібридною силовою установкою.

Невдахи
Разом з тим, в Європі помітно просіли продажі Volkswagen Polo, Ford Fiesta, BMW 5-series.

І зовсім розчарували нова Toyota Camry, компактні кросовери Lexus UX і Skoda Kamiq. Всі вони не увійшли навіть до першої сотні.